forex trading logo

Szeretné országszerte hirdetni cégét és szolgáltatásait úgy,

hogy egy fillérjébe sem kerül?
Válassza kézpénzkímélő megoldásainkat.
A barter a titka mindennek!

Cégdefibrillátor Barter Ötletbörze Pénzügyi és üzleti segítség

Partnereink

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Címlap Galaxy Kártya Program
Galaxy Kártya Program


Galaxy Kártya Program PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2010. december 09. csütörtök, 19:48

Galaxy Card Program

 

Mivel a Vállalkozók Szövetsége szervezet minden tagjának - bankkártyához hasonló - színes, presztizs mágneskártyát ad, ez a kártya egyben nemzetközi Galaxy-kártya is, így világszerte számtalan helyen lehet vele 5 és 50% közötti kedvezménnyel vásárolni az üzletekben, ha felmutatjuk, ahol látjuk a Galaxy-logót.
 

 

  A program már bizonyította sikerességét. Szövetségünk piacot és jobb gazdasági környezetet teremt tagjainak azzal is, hogy kedvezõbb áron szerezhetnek be szinte mindent, ami családjuknak, vállalkozásuknak szükséges. A Vállalkozók Szövetsége olyan hosszú távú, elõnyös szerződést kötött - tagjai érdekében - a nemzetközi Galaxy Card Program projektre, hogy a VSZ pártolótagsági kártya felmutatása kölcsönös kedvezményt biztosít minden tagunk számára a matricával vagy Galaxy Card Program emblémával ellátott üzletekben, szolgáltatóknál, hotelekben, éttermekben, vagy - akár - internetáruházakban. Bárhol is jár az országban vagy a világon tagjainkat mindenhol jelentős kedvezmény várja. Ezek igénybevételével évente milliókat lehet megspórolni "egyszerű" pártoló tagként is.


A kártyával olcsóbban lehet különböző szolgáltatásokat igénybe venni országszerte és a határokon túl is. Világszerte sok ezer elfogadóhelyen lehet jelentős kedvezménnyel étkezni, vásárolni, szállást igénybe venni, vagy beszerezni szolgáltatásokat/termékeket. Ez - részben - úgy volt elérhető, hogy a VSZ minden kártyabirtokosa egységes piacot alkot tagjai körében, és vállalkozása előre meghatározott kedvezményt biztosít a Galaxy-kártya tulajdonosoknak, ezzel akár megduplázva eddigi üzleti forgalmát. A VSZ tagok - saját szabad akaratukból - beszerzéseik során előnyben részesítik tagtársaik üzleteit, irodáit, műhelyeit, kereskedéseit, vállalkozásait, ezáltal növelve egymás üzleti forgalmát és nyereségét. Mindemellett jelentős megtakarításokra tesznek szert.


Nagyon fontos, hogy a kedvezmények napról napra bővülnek, így egyre több pénz maradhat fejlesztésekre, és tagjaink vállalkozásának bővítésére.


"Közös piacunk" rendkívül jó környezetet biztosít tagjainknak. Tagjaink egymással történő megismerkedése is jelentős üzleteket jelent a közeli jövőben vagy a szélesebb távlatokban. A VSZ maximálisan segíti tagjainak piacra jutását, termékeinek/szolgáltatásainak megismertetését, és a szövetség tagjainál történő vásárlás-ösztönző akciók lebonyolítását. Ezért számtalan ingyenes hirdetési lehetőséggel/megjelenéssel segítjük tagjainkat, de a VSZ segítségével akár a legkisebb vállalkozások is kijuthatnak a nemzetközi vásárokra, hiszen közös standjaink minden tagunk rendelkezésére állnak a lehető legalacsonyabb önköltségi áron. Üzleti delegációinkkal külföldön is fillérekből tudnak nagy volumenű üzletekhez jutni, ha részt vesznek ezeken, a VSZ szervezte látogatásokon.
 


A VSZ biztosította Galaxy Card Program flottakedvezményeknek köszönhetően minden tagunk ingyen hívhatja egymást mobiltelefonon, ha előfizetnek a VSZ Galaxy Card Program flottás telefonra: családtagok, barátok, üzlettársak, munkatársak - VSZ-tagsága esetén - hihetetlen megtakarításokat érhet el minden pártoló tagunk. Már maga az előfizetés is meghökkentően alacsony, szinte csak jelképes, hogy ezzel is segítsük tagjaink megtakarításait.


A Galaxy Card Program kiterjed más szolgáltatások vásárlások igénybevételére is:

- mobil- és vezetékestelefon-előfizetés,

- szélessávú internet előfizetés,

- vezetékes gáz- és villanyáram fogyasztás,

- műholdas televízió előfizetés, Internet TV és videófilm kölcsönzési előfizetés,

- személy- és haszongépjármű vásárlás,

- biztosítások: kötelezõ felelősségbiztosítás, casco, lakás- és vállalkozásbiztosítás,

- más szolgáltatások: repülőjegy, külföldi cégalapítás, hazai vagy külföldi székhely- vagy telephelycsere, számítógép, laptop, nagy értékű gépek,

- hitelfelvétel, bankszámlavezetés,

- külföldi nyaralás, belföldi és külföldi lakás, nyaraló, televíziós és más médiahirdetések, stb.)

Ezek igénybevételénél - egyes esetekben - 20-70% kedvezményt érünk el a közös Galaxy Card Program beszerzéseknél.


Már a fentiekből is megállapítható, hogy miért lép be a Vállalkozók Szövetségébe pártoló tagnak a legtöbb magyar vállalkozás (magánvállalkozó, bt-, kft- ill. rt- tulajdonos), hiszen ki ne akarna olcsóbban vásárolni szerte az országban, miközben a tagságból eredően jelentősen növeli ügyfelei számát és vállalkozása forgalmát.


Az itt megemlítetteken kívül számtalan más kedvezményt is biztosít a tagjainak a Vállalkozók Szövetsége az évi, jelképes, bruttó 22.000,- Ft-os alaptagdíjért, amely egy évig érvényes.


További ingyenes lehetőségek a programból (a teljesség igénye nélkül):

1. A kedvezményeket biztosító tagsági kártyán kívül: minden pártoló tagunk kap egy saját e-mail címet ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ).

2. Heti ingyenes hírlevelet a gazdasági eseményekről, hazai és EU pályázatokról, árfolyamokról, hazai és külföldi befektetésekről, pénzügyi és üzleti lehetőségekről, bevételnövelő technikákról, valamint a legfrissebb kedvezményekről, akciókról.

3. Ingyenesen megjelenik vállalkozása vagy az Ön által megnevezett kedvezményezett cég vagy vállalkozás a Galaxy-kártya oldalain: cégnévvel, címmel, elérhetőséggel és a kedvezmény %-os mértékével.

4. Évi 6 darab, nagy értékű, ingyenes hirdetési kupont a Kedvezménykupon oldalon (itt bármilyen termékét, szolgáltatását ingyen hirdetheti jelszava segítségével, és biztosíthat kedvezményt vevőinek, ügyfeleinek világszerte, akár a kártyával biztosított kedvezményeken kívül is).

5. Korlátlan számban hirdethet kiemelt oldalon állást jelszava segítségével az ÁllásCentrum közismert oldalain. A hirdetés megjelenik több más portálon is - többek között - a szintén nagy látogatottságú ÁllásPont oldalain.

6. Magyar Internet ÁllásCentrum honlapján korlátlan számban jelentethet meg híreket, akciókat, információkat, hirdetésen belüli cégbannert, valamint hirdetheti termékeit, szolgáltatásait az ÁllásCentrum oldalain. Ezeket az információkat az ÁllásPont oldal is közli.

7. A most belépőket meglepjük egy saját webáruházzal és egy saját, internetes honlap felülettel (itt termékeit, szolgáltatásait már az interneten is értékesítheti, ezzel is növelve forgalmát). Honlapját az egész világon láthatják, vállalkozását megismerhetik mindenhol.

8. A Vállalkozók Szövetsége tagjai - megállapodásunk alapján - ingyen hívhatják egymást mobil telefonon, és nagyon olcsó előfizetési díj ellenében fizethetnek elő "VSZ Galaxy flottás" mobilra partnereinknél. Amennyiben üzlettársa, alkalmazottjai, valamint egész családja, barátai is tagok a VSZ-ben, jelentős megtakarítás érhető el - már csak a telefonálás terén is.

9. Tagjaink piaci árak alatt fizethetnek elő olyan vezetékes telefonra, amelyhez ingyenesen jár a szélessávú, korlátlan Internet előfizetés is (tagjaink ezen a vezetékes vonalon is ingyen hívhatják egymást).


A 22.000,- Ft-os alaptagdíjon felül vállalható - önkéntesen - magasabb tagdíjfizetés is. Amely szintén egy évig érvényes. Ez esetben - szponzorainknak köszönhetően - jóval több ingyenes hirdetési felületet tudunk biztosítani pártoló tagjainknak. Aki önkéntesen az 50.000,-, a 99.000,-, vagy a 149.000,- Ft-os tagságot vállalja, az alábbiakat is kapja még (a teljesség igénye nélkül):

- a választott VSZ-tagdíjával arányosan több üzletében tud kedvezményt adni a Galaxy-kártya birtokosoknak,

- jelentősen nagyobb értékű hirdetést használhat fel ingyen,

- a befizetett tagdíj érvényessége alatt ingyen közölhet híreket, reklámokat a kijelölt portálokon,

- több mobil sim-kártyát vásárolhat a hihetetlen kedvezményekre jogosító telefonhoz, amellyel a tagok egymást is éjjel-nappal ingyen hívhatják belföldön,

- több kedvezményes szerződést köthet a takarékos előfizetői flottánknál (akár minden üzletére, lakására, üdülőjére is),

- a legmagasabb - választható - tagdíjnál pedig már kiegészítő kártyát is adunk a VSZ tagoknak, így - világszerte és Budapesten is - a kiegészítő kártyát felmutatva, ingyen étkezhet 5*-os, világhírű szállodaláncok éttermeiben, ha egy fizetővendég is van Önnel.


Ehhez a Galaxy-kártyát kiegészítő kártyához olyan kuponfüzetet is biztosítunk, amely a luxushotelben rendkívüli kedvezményes szobafoglalásra, ingyenes italfogyasztásra, ingyenes wellness- és uszodalátogatásra, vacsora- és uzsonnafogyasztásra jogosítja, számos más kedvezmény mellett.


Ebből is látszik, hogy a Vállalkozók Szövetsége több, mint érdekvédelmi szervezet. Nemzetközi szponzorainak köszönhetően segíti tagjai gyarapodását, megtakarításait, hatékonyabb üzletmenetük megvalósítását.


A jelképes tagdíj megfizetésével minden VSZ-tag évente akár sokmillió forintot is megtakaríthat itthon és külföldön. Így - láthatóan - érdemes csatlakozni Szövetségünkhöz. A programról bővebbet a Galaxy Card hivatalos oldalán olvashat!Céljaink elérése csak együtt sikerülhet!

 

 


BelépésSzavazás

Ön szerint hogyan fognak alakulni vállalkozása bevételei?
 

Szavazás

El fog indulni az Új Széchenyi Terv. Ön szerint
 

Facebook

 
 

Reklám

Szöveges hirdetések
Munkát keres? - Megtalálta!

 

GalaxyNetBusiness - Minden, ami egy vállalkozásnak kell

Ajánlata van? - A jövő lehetősége

 

Weboldalkészítés - Önnek is elérhető áron

 feed-image Hírkövető

Friss hírek

Népszerű